Mijn verhaal

Gemakkelijk en met succes op mijn streefgewicht gekomen en gebleven!

Ik ben met het programma gestart door een vriendin die er heel goed mee was afgevallen. Ik had haar een half jaar niet gezien en het verschil was geweldig. Een paar weken later zat ik bij een consulent, voor een intakegesprek. Ik begon er de volgende dag mee en het is mij erg goed bevallen. Het stappenplan was duidelijk en overzichtelijk en ik kon het daardoor gemakkelijk volhouden.
In juli 2010 ben ik er mee begonnen en toen ik klaar was had mijn streefgewicht bereikt. Het deelnemen aan dit programma betekende ook dat ik mijn levensstijl moest aanpassen. Ik heb mijn nieuwe levensstijl helemaal in mijn leefpatroon zitten en blijf daardoor goed op gewicht.
Ik ben door The 1:1 Diet (destijds het Cambridge Weightplan) zelf meer dan 20 kg afgeslankt en was daarom erg gemotiveerd om zelf ook consulente te worden. De gestructureerde manier van ondersteuning, de smakelijke producten en het eenvoudige gewichtsverlies maken dit dieet voor iedereen goed te doen.
Graag wil ik anderen helpen om net zo succesvol te zijn en ook een gezonder gewicht krijgen. Want met een slank figuur voelt een mens zich veel prettiger.